Penne met Pasham

Penne met Pasham

Koken over de grenzen heen.
Ingrediënten (2 personen):

  • 200 gram spinazie
  • 1 ui
  • 50 gram Pasham (in dikkere plakjes)
  • 200 gram pasta (penne)
  • olie om in te bakken
  • 400 gram pastasaus Parmigiana
  • 2 eetlepels mascarpone


Bereidingswijze:
  • De spinazie wassen en drogen.
  • Pel en snij vervolgens de ui in halve plakjes.
  • Pasham in reepjes snijden.
  • Kook vervolgens de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  • Na het koken de pasta afgieten en goed uit laten lekken.
  • Ondertussen in een wok olie verhitten en hierin de plakjes ui bakken. Dit gedurende 3 minuten op matig hoog vuur.
  • Na 3 minuten de spinazie toevoegen en deze in 1 minuut laten slinken (goed omscheppen).
  • Voeg de pastasaus toe en roer er na 3 minuten de warme pasta en Pashamreepjes door. Warm goed door.
  • Schep de pasta in 2 warme diepe borden en verdeel de mascarpone gelijkmatig over de pasta.


Buon appetito!

Terug naar alle recepten