Foto pasrokerij visie

Visie

Onze specialiteiten voor iedereen bereikbaar maken

Pas is een familiebedrijf dat vanaf 1865 is opgericht en van generatie op generatie is overgenomen. Als oudsher kleine slagerij wil Pas Specialiteiten met haar ambachtelijke en traditioneel bereidde kwaliteitsproducten doorgroeien tot een toonaangevend productiebedrijf.

Proces

Pasham, de smaakmaker van het assortiment

Pasham is een traditioneel gerookte ham. Gemaakt van de beste hammen en bereid volgens een ambachtelijk productieproces, dat in een oud slagersgeslacht van vader op zoon is overgegaan.

Altijd al willen weten hoe onze populaire Pasham gemaakt wordt? Bekijk dan ons productieproces.

BRC pasrokerij

Kwaliteit

BRC Food Certified

Recentelijk is onze productielocatie in Tilburg BRC Food versie 7, A grate gecertificeerd. Een mooie prestatie. Op deze wijze kunnen we de strenge eisen ten aanzien van hygiƫne en voedselveiligheid continue blijven garanderen.'

Big in wei

Duurzaamheid

Beter Leven keurmerk

Alle producten uit ons assortiment zijn gekenmerkt door het Beter Leven keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de biggen meer ruimte hebben in de hokken, daarnaast worden de ze niet gecastreerd en hebben de biggen minder stress door een korter vervoer naar boerderij en slachthuis.

Beter leven keurmerk